ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Τα προϊόντα μας κατασκευάζονται με υλικά υψηλής ποιότητας και πληρούν όλες τις προϋποθέσεις υγιεινής, σχεδιάστηκαν για να προσφέρουν, άριστη συντήρηση τροφίμων, υψηλή λειτουργικότητα και μέγιστη αξιοπιστία. 

O Ανοξείδωτος Χάλυβας AISI 304 18/8-10 SATINE είναι ένα υλικό, που έχει πολύ μεγάλη αντοχή στους διαβρωτικούς παράγοντες που υπάρχουν στους χώρους της Μαζικής Εστίασης και γενικότερα σε επαγγελματικές κουζίνες.  Οι ιδιότητες του, το κάνουν να ξεχωρίζει από τα άλλα υλικά, για την μοναδική ποιότητα που προσφέρει.

Το Φινίρισμα SATINE γίνεται με τη χρήση ειδικών ιμάντων και υλικών τριβής, σε εξειδικευμένα μηχανήματα για την επεξεργασία της επιφάνειας των υλικών, δημιουργώντας μια “ινώδη” μορφή. Ο προσανατολισμός των “ινών” είναι σαφής και ευδιάκριτος. Παράγεται σε ποικιλία παραλλαγών ανάλογα με το είδος των υλικών τριβής που θα χρησιμοποιηθούν.

Το AISI 304 18/8-10 SATINE, είναι το πιο κατάλληλο μέταλλο, για να διατηρήσει την υγιεινή και την ασφάλεια και την καλαισθησία, στους χώρους που τοποθετείται.

Τα δύο ποιοτικά χαρακτηριστικά είναι:

 α) η απίστευτη αντοχή του, στη διάβρωση που δημιουργεί ο χρόνος.

 β) η στυλ και  η λάμψη, που έχει το υλικό. 

 

Τα χαρακτηριστικά του AISI 304 18/8-10 SATINE, είναι τα πλεονεκτήματα που το χρησιμοποιούν ευρέως  παγκοσμίως το ως το υλικό κατασκευής μηχανημάτων και άλλων κατασκευών που απευθύνονται στους χώρους της Μαζική Εστίασης, των τροφίμων και του Νοσοκομειακού εξοπλισμού.